Egészség

Alig 26 éves, de már biztos, hogy ő a világ legszerencsétlenebb embere

A kétgyerekes apuka rövid élete során legyőzte a rákot, a gyógyszereknek is ellenálló baktériumfertőzést, és túlélt egy szívinfarktust is. De ez még nem minden.

Oliver Pugh-t nem kizárólag a sok egészségügyi problémája miatt kiáltotta ki a világ legszerencsétlenebb emberének a brit Daily Mail című bulvárlap. Mint kiderült, a férfi egészségügyi problémáinak zöme azután kezdődött, hogy megismerkedett későbbi feleségével, Grace-szel.

2012-ben, nem sokkal azután, hogy Grace és Oliver összeházasodott, a férfi fájdalmat kezdett érezni a jobb csípőjében. Orvoshoz ment, ahol megállapították, hogy a tüneteket egy rosszindulatú daganat okozza, amit azonnal el kell távolítani. Az orvosok ezt követően háromszor operálták Olivert: az első két műtét ugyanis sikertelennek bizonyult.

Alig 26 éves, de már biztos, hogy ő a világ legszerencsétlenebb embere

Még csak lábadozott a műtétből Oliver, mikor testét egy, a gyógyszereknek ellenálló baktérium, az MRSA támadta meg. Mire kigyógyult belőle, és hazatérhetett, felesége viszonyt kezdett legjobb barátjával, aki ráadásul Oliver esküvői tanúja is volt. A férfi erre egy telefonos alkalmazásból jött rá, és mikor számon kérte feleségén, Grace nem tagadott.

Az egészségügyi problémák ezután sem kerülték el Olivert: miután felesége lebukott, Oliver átesett egy enyhébb lefolyású szívinfarktuson, majd rövid időre lebénult, mikor a daganat miatt ismét műteni kellett a lábát. Oliver a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, miután kimondták a válását, megkönnyebbült. Egy darabig nagyon üresnek érezte magát, aztán szép lassan megtelt tervekkel, és új erőre kapott.

Jelenleg egy bárt üzemeltet, teljesen meggyógyult, és elmondása szerint boldogabb, mint valaha.

Olvass még többet egészség témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top