Egészség

50 évesen teherbe esett, perli az orvosát

Az orvos azt mondta, nem lehet gyereke, 50 évesen mégis teherbe esett.

Lori Chichewicz orvosa azt mondta, szinte semmi esély rá, hogy az asszony teherbe essen, de ha ez meg is történne, a gyermek nagy valószínűséggel Down-szindrómában fog szenvedni.

Az asszony korábban gondolt is a fogamzásgátlásra, de az orvos azt mondta, petevezetékei nem funkcionálnak megfelelően, ezért a védekezés teljesen felesleges. Három évvel később az asszony mégis teherbe esett!

Bepereli orvosát az 50 éves nő, aki teherbe esett

2011 áprilisában Chichewicz mégis életet adott kislányának, aki a jóslatoknak megfelelően valóban Down-szindrómás lett. Az asszony számára nem is volt kérdés, hogy szereti és felneveli a gyereket, de saját bevallása szerint a maga részéről sosem szeretett volna gyereket.

Ezért most úgy döntött, bepereli orvosát a hibás utasításokért. Nemcsak a nem kívánt terhesség miatt van felháborodva, hanem azért is aggódik, mert idős kora miatt nem lehet végig speciális igényű gyermeke mellett.

Forrás: FoxNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top