Egészség

Zseniális módszerrel tartja távol a legyeket a grillezéstől az apuka

A módszer egyszerű, de nagyszerű, és simán te is alkalmazhatod!

Ki szereti, ha beleköpnek a levesébe, pláne ha még inkább a frissen grillezett kolbászára, pláne ha a legyek? Senki. Pedig sajnos ez a nyári grillezéseknél eléggé elkerülhetetlen, és hiába is zavarjuk el állandóan az alkalmatlankodó legyeket, ki tudja, addig hányszor köpködik össze a frissen sült grillcsodáinkat.

Ezt mondjuk legegyszerűbben eddig valamiféle fedővel oldottuk meg, de ki tudja, lehet hogy az alatt megváltozik a hús textúrája, nem úgy marad meg a nedvesség, ilyesmi. Szóval hála az apuka találmányának, már nincs erre szükség, ott illatozhat a friss grilláru a legyek szeme láttára úgy, hogy ők hozzá sem nyúlhatnak. Ehhez pedig nem is kell más, csak egy ventilátor:

A videót az apuka – nem túl lelkes – fia osztotta meg Redditen, azzal, hogy apu megint feltalálta a milliódolláros masinát. Ki tudja, talán tényleg ez hozza meg az áttörést a kreatív apukának.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top