Egészség

“Semmi okom szégyenkezni” – kiállt magáért a Crohn-beteg lány

A Crohn-betegségben szenvedő Heather Grant kitárulkozott, nem titkolja állapotát, és még sztómazsákjával is büszkén viseli bikinijét.

Heather Grantet tavaly diagnosztizálták Chron-betegséggel, miután hosszú időn keresztül panaszkodott kínzó gyomorfájdalmakra.

A 23 éves lány decemberben egy életmentő műtéten is átesett: eltávolították bélrendszerének egy szakaszát, de a fellépő komplikációk miatt folyadék árasztotta el a gyomrát. Ennek lecsapolása végett most egy sztómazsákot is viselnie kell.

Heathert először persze teljesen maga alá temette megváltozott élete, de hamar úgy döntött, hogy kilép az agóniából. Nyaralást szervezett magának, élvezi a napsütést, és a strandon is bátran viseli bikinijét, közszemlére téve sztómazsákját. A lány azt mondja, először persze elkeseredett volt a kilógó zsák miatt, de aztán megpróbált inkább arra koncentrálni, milyen szerencsés is, hogy túlélte az operációt.

“Semmi okom szégyenkezni” – jelentette ki Heather. Boldog, hogy túlélte, és boldog, hogy nem kell többé fájdalomtól szenvednie. A lány azt reméli, más Chrone-betegeknek is erőt adhat története.

Forrás: TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top