Egészség

Javul a 8 éves kislány állapota, akinél mellrákot diagnosztozáltak

Chrissy Turner a világ legfiatalabb mellrákos betege. Szerencsére most úgy tűnik, maga mögött hagyhatja a betegséget, és újra gyermek lehet.

A 8 éves Chrissy Turnernél tavaly télen diagnosztizálták a mellrák egy ritka formáját. A kislány a legfiatalabb mellrákos beteg, vagyis remélhetőleg már nem az: a műtét és a kezelés után ugyanis úgy tűnik, Chrissy állapota stabilizálódik.

Javul a 8 éves kislány állapota, akinél mellrákot diagnosztozáltak

Azután, hogy a  kislányon masztektómiát végeztek, most már újra a gyerekek hétköznapjait éli. “Reméljük, a legrosszabbon már túl vagyunk – nyilatkozta Chrissy édesanyja, majd hozzátette: –  Most már jobban érzi magát, sokat mosolyog. Az élet szép.”

A családnak a műtét és kezelés költségeihez segítségre volt szüksége, és a kislány mamája azt mondja, rengeteg köszönettel tartoznak az embereknek: “Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek. Mindenki segítsége hozzájárult, hogy túljussunk ezen. Az emberek tüneményesek voltak.”

 

Forrás: Womanista

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top