Egészség

Kiderült, hogy a kamaszlány rejtélyes betegsége a gyász volt

Angie McEvoy egész kamaszkorát ágyhoz kötve töltötte, hányási rohamok és kínzó fájdalom között. Nem tudták, mi lehet a rejtélyes betegség.

Míg a most 26 éves Angie McEvoy összes barátja élte a kamaszok nyüzsgő életét, addig Angie ágyhoz kötve töltötte a napokat. Kegyetlen fájdalmak kínozták, és állandó hányás gyötörte.

11 éves korában kezdődött a rémes állapot, gyakran megesett, hogy napi háromszor is elhányta magát – mindeközben senki nem tudta, mi áll a betegség mögött. Csak sokkal később, mikor a lány pszichológushoz kezdett járni, akkor derült ki a meglepő ok: végig a gyász volt az ágyhoz kötött állapot hátterében. 

Kiderült, hogy a kamaszlány rejtélyes betegsége a gyász volt

Angie-nek a betegség kialakulása előtt néhány hónappal halt meg a nagynénje – egy olyan rokon, akit szinte a második édesanyjának tekintett. A feldolgozatlan gyász betegítette meg a lányt, és állapota azonnal javulni is kezdett, ahogy elkezdett beszélni problémáiról.

Bár az út nehéz, rá kell vennie magát a rendszeres étkezésre és arra, hogy aktívabb legyen, de Angie-nek most már feltett szándéka, hogy másokon is segíthessen.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top