Egészség

Méhekkel gyógyít ez a férfi

Ha hihetünk a gyógyítónak, a méhek gyakorlatilag bármit képesek elmulasztani.

Rateb Samour naponta 250 pácienst is kezel, akik a hajhullástól az arcidegbénuláson át az autizmusig a legváltozatosabb problémákkal keresik fel őt, bár Samournak orvosi végzettsége egyáltalán nincsen.

Az eredeti szakmája szerint agronómus Samour az apjától tanulta meg a méhcsípéssel gyógyítás fortélyait. 2003-ban kezdett komolyabban foglalkozni a dologgal. Nemcsak a méhek méreganyagával, de mézzel és propolisszal is gyógyít.

“Nagyon jó eredményeket érek el olyan komoly betegségek gyógyításában is, melyekkel a hagyományos orvoslás nem boldogult – magyarázza a Gáza városában praktizáló palesztin férfi, aki egyébként rovarszakértő is. – Ízületi fájdalmak, fejfájás, hajhullás, bőrbetegségek – sokféle bajjal keresnek meg. Még orvosok is vannak a pácienseim között.”

Méhekkel gyógyít egy férfi

Az 58 éves gyógyító a test meghatározott pontjain – melyeket hosszú ideje tanulmányoz – csípeti meg méhekkel a betegeket. Tevékenysége már csak azért is nagyon fontos a környékbelieknek, mert a blokád miatt a gázai övezetben csak korlátozottan elérhetők a nyugati orvoslás feltételei.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top