Egészség

Meglepő kéréssel fordult anyjához a fiú, miután felébredt a kómából

A 20 éves fiú egy rejtélyes baleset után súlyos sérülésekkel esett kómába. Mióta felébredt, pizzáért könyörög.

 A 20 éves Aidanre az úttest közepén találtak rá pár hónappal ezelőtt, eszméletlenül. A fiúnak három csigolyája eltört, valamint az agytörzse is megsérült – vagyis az a rész, ami összeköti a gerincet és az aggyal. A fiú 4-6 hete ébredt fel a kómából, és bár a balesetre egyáltalán nem emlékszik, egy dolgot biztosan tud: pizzát akar.

 Aidan édesanyja elmesélte, hogy fia súlyos agykárosodást szenvedett. Már lábra tud állni, de egyedül még nem tud lépéseket tenni. A beszéddel is szépen lassan halad: néha nem érteni, mit mond, és olykor három percbe is beletelik, hogy válaszoljon. De egy dologra többször is érthetően kérte az anyját: hogy hozzon neki pizzát.

Meglepő kéréssel fordult anyjához a fiú, miután felébredt a kómából

Szegény fiú kérését sajnos nem lehet teljesíteni. Állapota miatt ugyanis szigorú diétára ítélték az orvosok. A fiú 13 éves öccse viszont alig bír ellenállni bátyjának, és ha pizzát nem is, egy kis csokis joghurtot mindig becsempész neki.

Meglepő kéréssel fordult anyjához a fiú, miután felébredt a kómából

Az orvosok szerint Aidannek az év további részét is kórházban kell töltenie, de van esélye a teljes felépülésre. És akkor aztán annyi pizzát ehet majd, amennyit csak akar.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top