Egészség

Skizofréniában szenved a Star Wars egykori cuki Anakin Skywalkere

Skizofréniában szenved Jake Lloyd, aki egykoron a Star Wars cuki Anakin Skywalkerét alakította. A 27 éves férfit a börtönből a pszichiátriára szállították, és ott kezelik, miután tavaly júniusban letartóztatták, és betegségére fény derült.

A Star Wars filmek egykori gyermeksztárját, Jake Lloydot júniusban egy rendőrségi hajsza során fogták el az amerikai Dél-Karolina államban. A Baljós Árnyak című epizód Anakin Skywalkerét alakító férfi édesanyja osztotta meg a hírt, amely szerint fia skizofréniában szenved. Lloydot, a letartóztatását követően a börtönből pszichiátriai intézetbe szállították gyógykezelésre.

Egyelőre nem tudni a Star Wars egykori szereplőjét mikor engedhetik ki az intézetből, családja és szülei mindenben támogatják gyógyulását. Jake mindössze 10 éves volt, amikor a gyermek Anakin Skywalker a későbbi Darth Vader bőrébe bújhatott, és olyan sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Natalie Portman, Ewan McGregor vagy épp a drámai sorsú Liam Neeson.

Jake Lloyd egykor és ma
Jake Lloyd egykor és ma

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top