Egészség

3 étel, ami segít a zsírégetésben

Bár nem esnek a szuperétel kategóriába, a most következő három ételnél hatékonyabb természetes zsírégetőt keresve sem találnánk!

 Legyünk őszinték: a has körüli zsírpárnák eltüntetésére nincs csodaszer. Kevesebb stressz, több alvás, sok edzés és kiegyensúlyozott étrend nélkül ne várjuk, hogy elpárologjon az úszógumi! Ez nem jelenti azonban azt, hogy ne lenne egypár trükk – jelen esetben olyan étel –, amivel ne gyorsíthatnánk a zsírégetés folyamatát. Lássuk, most ezeket!

1. Citromlé

3 étel, ami segít a zsírégetésben

Egy reggeli pohár langyos citromos víz jótékony hatását az emésztésre talán nem kell bemutatni, de a citromlé máshogy is segíthet: főétkezések előtt egy pár kanál citromlé segít, hogy az étel ne emelje meg túlzottan a vércukrot. Egy egereken végzett kutatás szerint pedig a citrom megakadályozza a zsír felhalmozódását a testben.

2. Fahéj

3 étel, ami segít a zsírégetésben

A fahéj segít alacsonyan tartani a vér glükózszintjét, valamint hosszan tartó telítettségérzetet teremt. Napi másfél kiskanál fahéjjal már rengeteget tehetsz az egészséges vércukorszintért!

3. Lenmag

3 étel, ami segít a zsírégetésben

A lenmag amellett, hogy kiváló omega-3-forrás, rengeteg rostot tartalmaz, ezeknek köszönhetően kevésbé kívánod a nassolást, és az emésztésed is jobban működik majd. 

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top