Egészség

Ez az egyik legfontosabb antioxidáns, amiről talán nem is hallottál

Időről időre hallunk az antioxidánsokról, de többnyire nem tudjuk, pontosan mik is ezek, és hogy melyikek a legfontosabbak számunkra.

 Az antioxidánsokról többnyire nem sokat tudunk, csak annyit, hogy megtalálhatóak bizonyos krémekben vagy ételekben, és persze többnyire jót tesznek nekünk.

Az antioxidánsok valójában oxidációt gátló anyagok, de tágabb értelemben véve érthetjük többféle természetes és mesterséges vegyületre is. Lehetetlen lenne persze mindent sorra venni, de kitérünk most egy olyanra, ami állítólag különösen fontos szervezetünknek, ez pedig a Polypodium Leucotomos, avagy PLE. Ezt az antioxidánst nem tudjuk ételeken keresztül bevinni, ez ugyanis egy közép-amerikai páfrányfajtában természetesen fellelhető anyag.

Ez az egyik legfontosabb antioxidáns, amiről talán nem is hallottál

Számos dologra jó lehet: először is megvédi bőrünket a káros UV sugaraktól, emellett számos már bőrproblémára is megoldást nyújthat. Étrend-kiegészítő formájában érdemes keresni, hiszen másféle módon nem juthat hozzá szervezetünk. 

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top