Egészség

Így fogyhatsz diéta és edzés nélkül – szuperegyszerű tippek

Már pár apró változtatás az életmódodon elég lehet hozzá, hogy megszabadulj egy-két pluszkilótól.

 Ha csak pár pluszkilónak szeretnél búcsút mondani, nem kell feltétlenül szigorú diétával sanyargatnod magad, vagy órákat izzadnod az edzőteremben. Ha a nagy fogyás a cél, akkor pedig az alábbi tippek kiváló kiegészítői lehetnek a fogyókúrának. 

Így fogyhatsz diéta és edzés nélkül - szuperegyszerű tippek

Minden étkezés előtt egy nagy pohár víz – Segít, hogy kevesebb ételtől is teli érezd magad, így megakadályozhatod a túlevést. Emellett a hidratálást is elősegíti.

Apró változtatások a fogásokon – Cseréld az Ezersziget öntetet balzsamecetes öntetre a salátádon, és máris megspóroltál minimum 80 kalóriát! Hasonló eredményt érhetsz el, ha az aszalt gyümölcsök helyett csak frisseket fogyasztasz.

Étcsoki desszert helyett – Ahelyett, hogy ebéd után egy komplett desszertet ennél, fagyi vagy süti formájában, inkább kapj egy-két kocka étcsokit. Meglátod, pillanatok alatt elűzi az édesség utáni sóvárgásod.

Ragaszkodj az adagokhoz – Nem kell görcsösen odafigyelned, mit eszel, arra viszont ügyelj, hogy miből mennyit. Válassz egy tálkát, ami ezentúl a standard lesz, és egyél minden főétkezéskor abból. A nassolni valókat pedig előre mérd ki, ne zacskóból falatozz!

Mozogj többet – Most nem az edzőteremre gondolunk! Szállj le előbb a villamosról, és sétálj többet, vagy napközben mászd meg többször a lépcsőket – nem is gondolnád, mennyit számít!

Aludj többet – A kevés alvás szabotálhatja az egész fogyókúrát. Ha pedig nem fogyókúrázol, ez a legegyszerűbb, amit a karcsúságod megőrzéséért tehetsz. A jól működő anyagcseréhez elengedhetetlen a pihentető alvás, ezért ne sajnáld magadtól!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top