Egészség

Folytatja a munkát a hálás apuka, az egész koraszülöttosztályt kifesti

Tovább festi a kórházakat a hálás apuka. Most egy egész osztály kifestésére készül, és várja a további segítségre szoruló kórházak jelentkezését.

Lakatos Norbert először a kistarcsai kórház egyik nővérszobáját festette ki hálából, mert meggyógyították a kislányát. A következő az az újszülöttosztály egyik kórterme volt, amit több is követett, és mivel úgy érzi, hogy valóban hasznos, amit csinál, úgy döntöttek, hogy más kórházakban is segít, ha igény van rá.

Csak úgy tud festeni a kórházakban, ha talál támogatókat, akik állják az anyagköltséget. Most nagy bejelentést tett a Facebookon, az egész osztályt kifesti.

“Óriási hírem van! Segítséget kaptam, hogy folytassam a munkát a kistarcsai kórházban! A koraszülöttosztályt festhetem ki Forgács Balázs segítségével, aki a www.szinvarazs.hufesték webshop tulajdonosa. Szeretnék más kórházakban is festeni, ahol kérnek segítséget! Írjátok meg nekem, hol fogadnák még szívesen a munkát! Remélem, minden kórházhoz eljut az ötlet, akihez csak kell!” – írja.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top