Egészség

Bizarr függőség: két üveg ecetet iszik hetente a tinilány

A fiatal lány azóta iszik ecetet, amióta csak az eszét tudja.
Bizarr függőség: két üveg ecetet iszik hetente a tinédzser lány

Szokatlan ételfüggőssége van a 19 éves angol lánynak, Ella Ruby Ginnek: egyszerűen nem tud betelni az ecetivással! 

A lány annyira imádja az ecetet, hogy a konyhaszekrénye teli van üvegekkel, és a táskájában is mindig tart egy kisebb üveggel, hogy ha megkívánja, azonnal hódolhasson szenvedélyének. Ella nem emlékszik, mikor alakult ki a függősége – azt mondja, mióta az eszét tudja, iszik ecetet. A lány elképesztő mennyiséget fogyaszt a savas folyadékból: hetente két üveggel iszik belőle, és évi több mint 100 litert elfogyaszt!

Bizarr függőség: két üveg ecetet iszik hetente a tinédzser lány

A családja eleinte aggódott a lány egészségéért, hiszen az ecet savas hatásai se a gyomrának, se a fogainak nem tesznek jót. Ella azonban imádja az égető érzést a mellkasában, és azt mondja, kicsattan az egészségtől.

Viszont a furcsa függőségét nem egy esetben a párkapcsolatai sínylették meg: a fiúk ahogy tudomást szereztek a lány bizarr szokásáról, felszívódtak. Egy kivételével, aki elfogadja Ella ecetfüggőségét, sőt ha kifogy az ecetből, ő szalad el venni egy üveggel!

Ella abszolút kedvence az almaecet, a második helyen pedig a balzsamecet áll. A napi minimum egy pohár mellett a lány minden ételét is ecettel ízesíti – még a chipsre is tesz belőle!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top