Egészség

Ételek, amiket egy személyi edző sosem enne

Ha mindig is irigyeltük a személyi trénerek tökéletes alakját, nem árt meghallgatni, hogy mi az, amit egy edző sosem enne meg.

A személyi trénerekkel többnyire csak az edzőtermekben találkozunk, azt nem tudjuk, mit tartanak hűtőjükben, és mi készül a konyhájukban. Mindenesetre valószínű, hogy ha olyan hasizmokat akarunk, mint amilyen nekik van, akkor a tányérunkra is hasonló fogásoknak kell kerülniük – nem is beszélve az izzasztó edzésről, persze. Szóval mik vannak az edzők feketelistáján?

Nem meglepő módon az összes gyorskaja. Nehéz is elképzelni egy kockás hasú sportembert/asszonyt, amint hajnali háromkor gyroslé folyik le az arcán. Ez eddig nem túl nagy meglepetés, ahogyan az sem, hogy koffeinnel és cukorral telepumpált energiaitalt sem vesznek szívesen a kezükbe. 

Ételek, amiket egy személyi edző sosem enne

Viszont sok edző a tejet is kerüli. A szükséges kalciumot és proteint megszerzik más tejtermékekből, így kikerülve a kétes eredetű (=tehén) italt. Ugyanígy nem fogyasztanak nyers halat, ami feldolgozatlansága miatt több baktériumot tartalmazhat. 

Egyértelműen feketelistások a mesterséges édesítőt és adalékanyagokat tartalmazó ételek, a cukrozott gyümölcslevek és szénsavas üdítőitalok is. Többen azt is kiemelték, hogy ha valaminek túl hosszú az összetevőket soroló listája, nem szívesen nyúlnak hozzá – a testnek nincs szüksége ennyi felesleges adalékanyagra. Szerencsére azért azt is hozzátették, hogy nem ennének olyat sem, amit nem tartanak ízletesnek, szóval úgy tűnik, az ő életük sem csak a gasztronómiai aszketizmusról szól.

Forrás: HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top