Egészség

Ezzel a trükkel pillanatok alatt véget vethetsz a migrénnek!

A migrénes fejfájásnak egy perc alatt búcsút inthetsz, és még gyógyszert sem kell bevenned!
Ezzel a trükkel pillanatok alatt véget vethetsz a migrénnek!

A migrén 10-ből 1 embert érint, vagyis Amerikában közel 36 millióan szenvednek tőle időről időre. Ha te pont ezek közé az egyek közé tartozol, akkor neked nem kell bemutatnunk a tüneteket. Ha azonban hezitálsz, hogy fejfájást vagy migrént tapasztalsz, a következőkre figyelj: ha szédülsz, zsibbadást érzel, hányingert, lüktetést a fejedben, és az érzés 2–72 órán át tart, akkor bizony migrénnel állsz szemben!

A megoldás viszont meglepően egyszerű: keverd össze egy citrom levét egy pohár vízzel és két teáskanál sóval. Lehetőleg jó minőségű sót használj, a legjobb, ha himalájai sóra fektetsz be!

Pár perc múlva a tünetek enyhülését tapasztalod majd, ami főképp a sónak köszönhető: megemeli a szerotoninszinted, ami gyulladás- és fájdalomcsillapító hatást eredményez.

Ha a migrén visszatérő vendéged, érdemes a hátterébe nézni: lehet, hogy fokozott stressz, dehidratáltság, alkoholfogyasztás, allergia vagy alacsony vitaminszint okozza.

Forrás: Lifehack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top