Egészség

Ezek a legjobb immunerősítő ételek

Egyél magadnak ellenálló szervezetet. Eláruljuk, mely ételek segítenek ebben.

1. Gomba

A gomba szuper választás lehet, ha egy kis pluszenergiára volna szükségünk. Rengeteg benne a rost, protein, kalcium és a B-vitamin, szóval gyorsan üssünk össze egy forró gombalevest a csípős időben.

2. Fokhagyma

Ezt nem is kell nagyon magyarázni, hiszen kibe ne nyomott volna egy fej fokhagymát az anyukája, ha bármilyen problémája volt? A fokhagyma a legjobb immunerősítő az ételek között, fogyasszuk magában vagy mézbe forgatva, de ha valakinek így túl intenzív lenne, dörzsöljön be vele alaposan egy pirítóst.

A legjobb immunerősítő ételek

3. Fahéj

Talán kevesebben tudják, hogy a fahéj is nagyon jót tesz az immunrendszernek, megöli a baktériumokat és fertőtlenítő hatással is bír. Szórjunk meg bármit fahéjjal, nem fogjuk megbánni.

4. Brokkoli

A brokkoli szintén olyan klasszikus gyerekellenség, mint a spenót, és utóbbihoz hasonlóan rendkívül egészséges is. Segít a test természetes méregtelenítésében, magas C-vitamin-tartalmának hála pedig kiválóan felturbózza immunrendszerünket.

Forrás: LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top