nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Így befolyásolja a testsúlyod a szexuális életed

Így befolyásolja a testsúlyod a szexuális életed

A szexuális teljesítményedre nemcsak a valós testsúlyod, hanem az énképed is befolyással lehet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Így befolyásolja a testsúlyod a szexuális életed

A szex akkor lesz igazán tökéletes élmény, ha közben teljesen el tudod engedni magad és megéled a pillanatot. És hogy mi tehet tönkre egy ilyen intim helyzetet? Ha folyamatosan azon kattogsz, nincs-e túl sok felesleg a derekadon, vagy hogy hogyan fogsz teljesíteni a következő pozícióban. Az ilyen frusztráló gondolatok egyaránt érintik a nőket és a férfiakat, és az esetek többségében semmi közük a valós súlyunkhoz.

Ha nem vagy elégedett magaddal – okozza ezt valóban súlyfelesleg, vagy csak irreális énkép – a hálószobában sem leszel magabiztos! Ez pedig mindkettőtök élményének minőségén ronthat. A negatív gondolatok, amik ilyenkor bombázzák az agyadat, teljesen elterelik a figyelmedet a pillanat varázsáról. 

Önmagunk elfogadása létfontosságú a kiegyensúlyozott élethez, a hálószobában és azon kívül is. Viszont ne felejtsük el, hogy itt is maradjunk a realitás talaján: ha nem bírjuk tartani a tempót, kifáradunk, sőt akár nehéz légzést tapasztalunk, be kell látnunk, hogy nem vagyunk a legjobb formánkban. Az egészséges életmód, vagyis a rendszeres mozgás és helyes étrend a szexuális teljesítményünket is javítani fogja!

Forrás: AskMen

Megosztás Facebookon