Egészség

56 éves modell feszít a bikinis magazinban – fotók

A Sports Illustrated magazin a pozitív testkép hirdetésének jegyében már nemcsak plus size modelleket, de egy gyönyörű, ötvenes nőt is szerepeltet a hasábjain.

Az 56 éves Nicola Griffin a valaha volt legidősebb modell, aki bikiniben pózol a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásában. A lap #BodyPositive kampányában vele együtt még két huszonéves plus size modell, Ashley Graham és Philomena Kwao hirdeti a testalkattól, mérettől és életkortól független, pozitív testképet. Mindhármukat ugyanolyan aranyszínű bikiniben fotózták.

56 éves modell feszít a bikinis magazinban

Ideges voltam, mert a lányok, akikekkel együtt szerepeltem, nagyon fiatalok. Aggódtam, hogy mit fognak velem csinálni. Aztán rám adták az arany bikinit. De nagyon jól éreztem magam, nem volt okom az idegességre” – mesélte Nicola.

56 éves modell feszít a bikinis magazinban

Nicolának két lánya van, akik alig akarták elhinni, hogy édesanyjuk a híres magazinban szerepel majd, és persze nagyon büszkék rá.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top