Egészség

4 dolog, amit a boldog emberek sosem csinálnak

Most elmondjuk, mi az igazi boldogság titka! Ha ezeket betartod, akkor már 2016-ban boldog lehetsz!

Az alapokat nyilván te is tudod, mosolyogj sokat, mozogj többet, önkénteskedj. Ezek a legáltalánosabb tennivalók, ha boldogok szeretnénk lenni.

De mit nem csinálnak azok, akik igazán boldogok?

4 dolog, amit a boldog emberek sosem csinálnak

Nem ellenőrzik egyfolytában a telefonjukat
Ahhoz, hogy elkerüld a közösségimédia-függőséget, nagyon egyszerű a képlet, ne csekkold olyan gyakran az oldalad, és a barátaidét sem. Főleg ne este, lefekvés előtt ez legyen az utolsó, amit csinálsz. Éld meg inkább az élményeidet, ne fotózd és posztold ki azonnal.

Nem felejtenek el szünetet tartani
Borzasztó hajtás lehet így az év végén vagy az új év elején, de tarts néha egy kis szünetet, lélegezz mélyeket, relaxálj, így elkerülhet a felesleges stressz.

Nem lógnak panaszkodókkal
A negatív energiák, amik az örökké panaszkodókból ömlenek, hatással vannak ránk. Főleg ha olyan típusúak vagyunk, akik hajlamosak átvenni mások szenvedéseit. Ezért igyekezz a minimálisra csökkenteni az ilyen típusú emberekkel a kapcsolatot.

Nem felejtik el megünnepelni mások sikereit
A siker, az előző ponttal szemben, rengeteg pozitív energiát hoz. Mindegy, hogy ki sikeres közülünk, és az is, mi történt, nyert a lottón vagy egy nehéz vizsgán ment át, ha irigység nélkül tudunk örülni mások sikereinek, az nagyon jót tesz a hangulatunknak. Ennek az örömnek az alapja pedig az, hogy ne hasonlítgassuk magunkat másokhoz. Ne érezzük magunkat kevesebbnek azért, mert nekünk esetleg valami nem sikerült, a másiknak pedig igen. Ha ez sikerül, akkor felhőtlenül tudunk örülni mások sikerének.

Tartsd be ezeket a szabályokat, és olyan boldog éved következhet, amilyen eddig talán soha nem volt.

Olvass tovább boldogság témában!

Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top