nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
5 dolog, ami jusson eszedbe, ha féltékeny vagy

5 dolog, ami jusson eszedbe, ha féltékeny vagy

Féltékenynek lenni hülyeség, mert sajnos tényleg rombol, ugyanakkor néha bizony jön az érzés, és nincs mit tenni. Öt tipp a féltékenység ellen.
NLCafé
f Ajánlom

1. Ha féltékeny vagy a kedvesedre, pontosabban másokra, akikkel ő kedves, jusson eszedbe, hogy veled van, mert ő akarta így, és nem mással.

2. Számolj el legalább háromig, de lehet tíz is, mielőtt olyat mondasz a másiknak, amit nagyon-nagyon megbánsz.

5 dolog, ami jusson eszedbe, ha féltékeny vagy

3. Nézz magadba, valószínűleg neked van kisebbségi komplexusod, önbizalomhiányod, ha sokszor vagy féltékeny, ne másokat gyötörj, hanem foglalkozz magaddal!

4. Másokkal is érezheti jól magát: és az a jó hír ebben, hogy te is. Attól még, mert a barátaival akar tölteni egy kis időt nélküled, nem jelenti azt, hogy nem akar veled lenni. Te is lelj örömöt a barátaidban, vagy az egyedül eltöltött időben, és ne csak azért, mert nincs mit csinálnod, amikor nem vele vagy.

5 dolog, ami jusson eszedbe, ha féltékeny vagy

5. Lehet csak a PMS: sajnos a premenstruációs tünetegyüttes létezik, és ilyenkor a szorongás és depresszió mellé társulhat indokolatlan féltékenység is. Ha figyeled magad, és a menstruáció előtt észre veszed magadon a tüneteket, kérdezd meg nyugodtan a nőgyógyászodat, van rá megoldás.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon