Egészség

Teljesen eltorzult egy nő arca a hajfestéktől – fotók

A fiatal nőnél teljesen váratlanul egy korábban már problémamentesen használt hajfesték váltott ki heves allergiás reakciót.

A Redditen tette közzé a thechosenginger nevű felhasználó az alábbi fotókat és történetet, melynek szenvedő alanya az egyik barátnője volt. A fiatal nő múlt héten szerdán, egy szépségszalonban festette be a haját, ráadásul olyan festékkel, melyet korábban is használtak már nála, és akkor nem lett tőle semmi baja.

Teljesen eltorzult egy nő arca a hajfestéktől - fotók
A két fotón ugyanaz a személy látható

Másnap nagyon viszketett már a fejbőre, péntek reggelre pedig a jobb oldali képen látható módon, teljesen eltorzult az arca.

A nő azonnal orvoshoz rohant  és kiderült, hogy a hajfesték válthatott ki nála heves allergiás reakciót. A duzzanatok csak három nap elteltével kezdtek valamelyest apadni, és öt nap kellett hozzá, hogy a nő újra hasonlítani kezdjen önmagára.

Ezért fontos mindig elvégezni az allergiatesztet a hajfestés előtt 48 órával. Akkor is, ha olyan hajfestékkel lesz festve a hajad, amit már használtál.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top