Egészség

Gigantikus méretűre nőttek egy nő mellei – fotó

És ez bizony nem volt számára öröm...

Az amerikai Kerisha Mark mindig is dús keblű volt, ám harmincas évei vége felé egy hormonális rendellenesség miatt gigantikus, 80PPP méretűre nőttek a mellei.

Külön-külön 6-6 kiló súlyú mellei olyan hát- és nyakfájdalmakat okoztak neki, hogy az asszony néha azt hitte, agytumora vagy szívinfarktusa van.

Negyvenhez közel nőttek óriásira egy nő mellei - fotóA műtét előtt

Hatalmas keblei a mindennapi életben is rengeteg nehézséget okoztak neki. “Nem tudtam futni vagy ugrani, sőt egyáltalán, edzeni sem” – mesélte egy tévériportban, ahol elárulta azt is: erős ragasztószalaggal volt kénytelen rögzíteni a kebleit, hogy azok nagyjából a helyükön maradjanak. 

Kerisha már régóta gondolkodott a mellkisebbítő műtéten, végül a 40. születésnapja alkalmából meg is csináltatta. Az orvosa elmondta: 35 éves pályafutása során még sosem találkozott ekkora mellekkel.

A nő azóta már túl van a műtéten, és már alig várja, hogy vásárolhasson magának egy melltartót és egy pánt nélküli ruhát is.

Forrás: NY Daily News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top