nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Figyelem! Bohócdokik kerestetnek!

Figyelem! Bohócdokik kerestetnek!

Ha érdekel a kórházakban segédkező bohócdoktorok különleges munkája, szívesen csatlakoznál egy vidám és elkötelezett csapathoz, itt a lehetőség. Bohócdokik kerestetnek!
NLCafé
f Ajánlom

Dr. Lala avagy Lala bohóc hosszú évek óta elkötelezett híve és segítője kisebb és nagyobb betegeknek. Munkájával vidám pillanatokat teremt a kórtermekben, és bizonyítottan hozzájárul a gyerekek mielőbbi felépüléséhez.

Most számodra is itt a lehetőség, hogy csatlakozhass dr. Lala és társai bohócdoki csapatához. Mindehhez nem árt, ha rendelkezel némi előadói képességgel, még jobb, ha bármilyen helyzetben tudsz rögtönözni, nyitott és vicces vagy, és elbírod a lelkileg nehezebben viselhető eseteket is.

A sikeres pályázók bohócdoktori kiképzést és ezzel együtt címet kapnak. Hosszú távú munkalehetőséget kínálnak, amelyért cserébe hosszú távú elkötelezettséget várnak el.

Figyelem! Bohócdokik kerestetnek!

A bohócdoktori toborzásra fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel jelentkezhetsz 2015. október 26-ig az alapitvany@bohocdokik.hu e-mail címen.

A kiválasztott jelentkezőket 2015. október 31-ig e-mailben értesítik dr. Laláék a műhelymunka pontos időpontjáról, helyszínéről, és a felvétellel kapcsolatos egyéb tudnivalókról.

Forrás: Facebook

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon