nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
4,4 milliót keres ágyban fekvéssel egy férfi

4,4 milliót keres ágyban fekvéssel egy férfi

Nem olyan könnyű ez sem, mint gondolnánk.
NLCafé
f Ajánlom

18 000 amerikai dollárt, vagyis nagyjából 4,4 millió forintnak megfelelő összeget fizet a NASA egy Andrew Iwanicki nevű férfinak azért, hogy 3 hónapon keresztül keresztül feküdjön egy ágyban úgy, hogy abból egy pillanatra sem kel fel. A férfi egy kutatásban vesz részt, melynek során azt vizsgálják, hogy milyen hatással van az űrhajósok csontozatára és izomzatára az űr. Igaz, Andrew ágya nem az űrben van, hanem egy houstoni kutatóközpontban.

4,4 milliót keres ágyban fekvéssel egy férfi

A férfi augusztusban veszítette el a munkáját, ezután jó lehetőségnek tűnt számára, hogy ágyban fekvéssel keressen pénzt, ám hamarosan rájött, hogy ez jóval nehezebb feladat, mint amire számított. A kísérlet előtti időszakban keményen edzett és egy Ironman versenyt is végigcsinált, most azonban úgy érzi, hogy a teste szinte darabokra esik a tétlenség következtében.

Az első napokban nehezen szokta meg, hogy folyton vizsgálatokat végeznek rajta, mostanra azonban ez már nem zavarja. Igyekszik kiélvezni azt, hogy nem kell keményen dolgoznia és rengeteg a szabadideje. Sokat olvas és tévézik, és a lehető legoptimistábban tekint a kísérletből még hátralévő mintegy 70 napra.

Forrás: Oddity Central

Megosztás Facebookon