Egészség

Miért akar életfogytig szemüveget hordani?

Búcsúzzon el szemüvegétől, kontaktlencséjétől, még akár olvasószemüvegétől is. A legjobb módszer erre a lézeres látásjavítás.

Cikkünkben a lézeres látásjavítással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg.

MIért akar életfogytig szemüveget hordani?

KIKNEK NYÚJT SEGÍTSÉGET A LÉZERKEZELÉS?
18 és 65 év között mindenkinek, aki csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével
lát jól távolra.
Azoknak, akik a távoli éleslátáshoz szemüveget viselnek, de van olvasószemüvegük is, a FEMTO LBV olvasószemüveg-kezelés nyújt teljes megoldást, mert ez a kezelés éles látást biztosít mind a távoli, mind a közeli tárgyak nézéséhez.

HOGYAN TÖRTÉNIK A LÉZERKEZELÉS?
A számítógép által vezérelt lézer megváltoztatja a szaruhártya fénytörését a kívánt irányba, megszüntetve ezzel akár a rövidlátást (myopiát), akár a távollátást (hypermetropiát), akár a szemtengelyferdülést (astigmiát). Az eljárás biztonságosságát jól mutatja, hogy eddig több mint 30 millió sikeres lézerkezelés történt. Ilyen nagyszámú eset alapján állíthatjuk, hogy az orvosi garanciával végzett lézeres kezelés ma már rutineljárásnak számít. A fájdalommentes beavatkozás csupán néhány percet vesz igénybe, s ezt követően egyből haza is mehet a páciens.

MIért akar életfogytig szemüveget hordani?

MIÉRT A FEMTO A LEGKORSZERÛBB ELJÁRÁS?
A kezelés a legmodernebb, két lézeres eljárással történik. A kezelés fájdalommentes,
biztonságos, gyors, az eredmény azonnali. A páciens akár már másnap munkába állhat. A hullámfrontmérésen alapuló kezelés a szemüveggel javítható hibákon túl a szem magasabb rendű fénytörési eltéréseit is korrigálja. Ezért érhető el sokkal jobb látásélesség, mint a korábbi eljárásokkal: a beavatkozást követően a kezelt páciens élesebben láthat, mint előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével.

MIT JELENT AZ ORVOSI GARANCIAVÁLLALÁS?
A  műtét előtt írásos garancia születik arról, hogy milyen mértékű látásjavulás érhető el, ha szervezete a szokásos módon reagál a kezelésre. Egyetlen tényező van, amit sem több ezer kezelés tapasztalatának, sem a legkorszerűbb technikának a birtokában nem lehet előre megjósolni, ez pedig a gyógyulási folyamat szokásostól való esetleges eltérése. Az egyéni reakciót az orvostudomány általában a páciens kockázataként kezeli.
A FOCUS MEDICAL orvosi garanciája keretében a kockázatot átvállaljuk: orvosi garanciánk életbe lép, ha az előre jelzettnél kisebb mértékű látásjavulást sikerül csak elérnünk.

MIért akar életfogytig szemüveget hordani?

MIÉRT A FOCUS MEDICAL?

  • Mert a FOCUS MEDICAL Magyarország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező  látásjavító központja, már 1990 óta.
  • Mert Magyarországon kizárólag  a Focus Medical végzi a FEMTO HD és az LBV olvasószemüveg-kezelést.
  • Mert a lézeres kezeléseire orvosi garanciát ad, ezzel átvállalva a pácienseitől a kockázatot.
  • Mert belső felméréseik szerint a páciensek 97,9%-a ajánlja ismerősének a klinikát!
  • Mert minden hozzá látogató páciens vizsgálatára több mint 1,5 órát szán.
  • Mert pácienseit családias hangulat és szakértő gondoskodás várja.
  • Mert jól megközelíthető, elegáns helyen, gyönyörű környezetben, a Margitszigeten
        fogadja pácienseit 5 csillagos körülmények között.

    A lézeres látásjavítás költsége 3-4 év alatt megtérül, nem kell egy életen át szemüvegre, kontaktlencsére, dioptriás napszemüvegre költeni.

MIért akar életfogytig szemüveget hordani?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top