Egészség

Művégtaggal élő modell lép kifutóra a New York-i divathéten

A bionikus művégtaggal élő, csodaszép lány immár másodszor léphet kifutóra a világ egyik legjelentősebb divateseményén.

Rebekah Marine már gyerekként is modellkarrierre vágyott, ám mivel a jobb alkarja hiányzik, és emiatt művégtaggal él, úgy érezte, hogy nem lenne esélye érvényesülni a modellszakmában. Feladta hát az álmát, szorgalmasan tanult és hétköznapi foglalkozást választott. Négy évvel ezelőtt aztán a korábbi karprotézise helyett kapott egy bionikus művégtagot, és úgy döntött, mégiscsak megpróbálkozik a modellszakmával.

Művégtaggal élő modell lép kifutóra a New York-i divathéten

Azóta látható volt a Nordstrom márka katalógusában, egy felsővégtag-rendellenességgel élőket segítő szervezet nagykövete lett, idén februárban pedig kifutóra léphetett a New York-i divathéten.

A bemutató annyira jól sikerült, hogy a gyönyörű Rebekah újra lehetőséget kapott a New York-i divathéten való szereplésre. Szeptember 13-án ugyanazon a bemutatón vonul majd, melyen a modellkarrierre vágyó Down-szindrómás tinilány, Madeline Stuart is látható lesz.

Forrás: My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top