Egészség

Bokszmeccs után derült ki róla, hogy terhes

Egy 24 éves brazil női MMA-bunyósnak sehogyan sem sikerült a fogyasztás következő meccsére, ezért orvoshoz fordult.

A 24 éves Kinberly Novaes 8-2es mérleggel rendelkezik, tehát elég jó választott sportjában, az MMA-ban. Ez a fajta küzdősport Brazíliában majdnem olyan népszerű, mint a futball. Éppen augusztus végi meccsére készült, de szokásától eltérően egyáltalán nem ment neki a fogyasztás. Emellett pedig görcsök és fejfájás is gyötörte. Végül kénytelen volt orvoshoz fordulni, aki nem kis meglepetésére megállapította, hogy hat hónapos terhes.

Meccs után derült ki róla, hogy terhes

Kinberly először nagyon elkeseredett, de most már örül a hírnek. Az viszont még okozhat bonyodalmakat a történetben, hogy három hónappal ezelőtt még végigharcolt egy teljes, háromszor öt percig tartó MMA-mérkőzést.

Bruno Barroso, a mérkőzést szervező egyesület elnöke elmondta, hogy a versenyein indulók általában nagyon szegények, sokan még a kötelező hepatitis és AIDS-tesztet sem tudják kifizetni, nemhogy terhességi vizsgálatra költenének. Barroso szerint Novaes babája jól van.

További cikkeink hasonló témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top