Egészség

Kerüld el nyári felfázást!

Végre elérkezett a nyár, és vele együtt a hűsítő strandolós hétvégék, a lazább éjszakai fürdőzések és a szabadság ideje is. Ilyenkor váratlan meglepetésként a felfázás tünetei árnyékolhatják be pihenésünket.

A nők többsége élete során legalább egyszer megtapasztalja a hólyaghurut kellemetlen panaszait: hirtelen fellépő, gyakori vizelési inger, melyet csak pár csepp vizelet ürítése követ, csípő érzet a húgycsőben, alhasi, görcsös fájdalom. Kevés aggasztóbb dolog van, mint amikor egy idegen országban, rövid szabadságunk ideje alatt érezzük, hogy valami nincs rendben velünk.
Ráadásul a nők anatómiailag is fogékonyabbak a húgyúti fertőzésekre, ugyanis sokkal rövidebb a húgycsövük, így a kórokozók szinte akadály nélkül érhetik el a húgyhólyagot. A fertőzések 5-10 százalékánál fordul elő, hogy a betegség kiújul, melynek gyakran fő oka az, hogy nem kezelték megfelelően a legutóbbi felfázást. Hajlam esetén érdemes kellően felkészülni a nyaralásra!

 7 tipp a vízpartok szerelmeseinek!

• Ne időzz sokat nedves fürdőruhában!
• A homok, a sós tengervíz, az uszodai víz károsíthatja az intim zóna nyálkahártyáját, ezért fürdőzés után mielőbb zuhanyozz le!
• Fokozottan ügyelj a higiéniára és az intim területek tisztán tartására: bőrsemleges pH-értékű mosakodószert használj!
• Forróságban fogyassz elegendő folyadékot!
• Az éjszakai kalandokra is készülj egy melegebb kardigánnal, akár vékonyabb takaróval.
• Az intenzívebb szexuális élet esetén fokozottan ügyelj a higiéniára!
• Ne tartsd vissza a vizeletedet!

Ne hanyagold el a tüneteket!
Ha mégis felfáznál, és hirtelen fellépő, gyakori vizelési ingered jelentkezne, esetleg égő, csípő érzeted lenne pisilés alatt, érdemes felkeresni az orvost. Ha panaszaid súlyosbodnának, láz, vagy deréktáji fájdalom jelentkezne: mindenképpen fordulj mielőbb orvoshoz!
Természetes megoldás az enyhe húgyúti gyulladások kezelésében a Canephron® bevont tabletta, mely három gyógynövény erejével (ezerjófű, lestyán, rozmaring) biztosítja az összetett hatást támogató és kiegészítő terápia részeként a vese és a húgyutak gyulladásos megbetegedéseinek enyhe eseteiben.

A Canephron® bevont tabletta hatékony és jól tolerálható hagyományos gyógynövény-hatóanyagú gyógyszerkészítmény, amelynek alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.  
A Canephron® bevont tabletta recept nélkül kapható a gyógyszertárakban!

Kerüld el nyári felfázást!

Schwabe Hungary Kft.
1117 Budapest, Nádorliget u. 8. E. ép. fszt. 1.
+36-1-431-89-34, schwabehungary@t-online.hu
S-062-Canephron-PR cikk-2015-jun

——————————————————————————————————————————-

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

——————————————————————————————————————————-

 

szponzorált cikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top