Egészség

Ezért készítsd uborkával az üdítőd!

Aki már unja az ásványvízbe ejtett citromkarikát, annak van egy szuper tippünk: tegyen a vízbe uborkát! Elmondjuk, miért!

Ezért ízesítsd a vizet uborkával!

  • Az uborka csurig van hasznos nyomelemekkel (vas, kálium, foszfor, magnézium) és vitaminokkal (A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, C-vitamin, K-vitamin), amit a szervezetünk könnyen és gyorsan hasznosítani tud.
3 ok: ezért készítsd uborkával a limonádét!
  • Az uborkás víz tökéletes segítség a diétához, hiszen a kalóriadús gyümölcslevek és üdítők helyett kalóriaszegény, rostban gazdag, ráadásul koleszterin-, vérnyomás- és vércukorcsökkentő. Az uborka erősíti az ínyt is, és a rossz lehelet ellen is tökéletes szomjoltó.
  • Az uborkás üdítő mind kívülről, mind belülről jótékony hatással van a testre: az uborkában található szilícium erősíti a hajat, táplálja a bőrt és körmöket, de leégés esetén nyugtatja és hűti a bőrt.

Tipp: Az uborkát héjastul tedd a vízbe, a legfontosabb nyomelemek és vitaminok ugyanis a héj alatt találhatók. A héjat alaposan mosd meg!

Kérdés:

Kívül uborka, belül banán. Mi az?

Így készül az uborkarózsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top