Egészség

A diéta második lépése, ahol el szoktunk bukni

Nézd meg, hogyan érdemes kezdeni a megújulást! Ha már te is megálmodtad az áhított célsúlyt vagy alakot, akkor nincs kifogás! Vágj bele!

Mivel most este 20.57 van, és én azon agyalok, hogy van-e valami nasi a hűtőben, a konyhában, ezért szükségem van arra, hogy újra és újra megnézzem ezt a videót!

Azt gondolom, hogy az elején kell nagyon szigorúnak lenned magaddal, mert ha már beleszoksz a diétába, a mozgásba, akkor könnyebb helyettesíteni vagy lemondani. Azt mondják, hogy egy szokást 28 nap alatt tudsz magadévá tenni. Vagyis, ha 28 nap alatt sikerül kialakítanod egy új életmódot, akkor utána már könnyebb követni.

Az én “diétám” legelső etapja a cukor lecsökkentése. Például eddig teát ittam napközben, de mivel már tél sincs szerencsére, ilyenkor már nem kívánom annyira. Viszont a citromot imádom. Éppen ezért citromos vízzel szoktam a szomjamat oltani. Legalább két liter folyadékot fogyassz naponta! Egy másik újdonság, hogy a fehér lisztből készült péksütiket teljes kiőrlésűre cserélem.

A motiváló videót a Dundi Angyal blogon tudod megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top