Egészség

Így készülődik reggelente egy mozgáskorlátozott nő – videó

A húszéves Manon Slomkowski tavaly súlyos motorbalesetet szenvedett, ennek következtében lebénult a bal karja. Az életfelfogása viszont példás.

A fiatal nő a Facebook-oldalán tette közzé azt a videót, melyben megmutatja, hogyan szokott reggelente készülődni“Mindennap arra tanítom magam, hogyan gondoskodjak magamról, hogyan találjak megoldásokat” – fogalmazott.

Manon elviselhetetlen neuropátiás fájdalommal (más néven fantomfájdalommal) él. “Fizikailag és lelkileg egyaránt szenvedek, a testem erősen sérült, és gyorsabban fárad a normálisnál.”

Elárulta: miután hazatért a kórházból, nem lelte örömét semmiben, a legkisebb mozdulat is fájdalmas volt. Eltartott egy ideig, míg visszatért az életritmusa, mire újra rendesen tudott például enni vagy aludni.

“Ha adhatok egy tanácsot azoknak az embereknek, akik közúti balesetben szerzett sérülésektől szenvednek: legyetek boldogok és küzdjetek az életetekért, mert még mindig van esélyetek arra, hogy meglássátok a holnapot.”

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top