nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Újabb látogatási tilalmat rendeltek el

Újabb látogatási tilalmat rendeltek el

A Semmelweis Egyetem valamennyi klinikáján látogatási tilalom lépett életbe az influenzajárvány miatt. Az ÁNTSZ honlapján megtalálhatod a legfrissebb információkat a járványhelyzetről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az országos influenzajárvány miatt további egészségügyi intézményekben tiltották meg a beteglátogatást. Ma a Semmelweis Egyetem valamennyi klinikáján látogatási tilalmat rendeltek el az influenza miatt. Szintén tilalom van érvényben a budapesti Szent Rókus Kórházban, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban és a csornai Margit Kórházban.

Az ÁNTSZ korábbi közlése szerint a fővárosban nem látogatható a Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészet-nőgyógyászati, nefrológiai, kardiológiai rehabilitációs és a IV. belgyógyászati osztálya. A Budapesti Szent Ferenc Kórház valamennyi osztályára elrendelték a tiltást, és ezt tették a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben is.
 
A legfrissebb információkat az ÁNTSZ oldalán találod!

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon