Egészség

Lopják a játékokat a kórház gyerekosztályáról

Egészen elképesztő és felháborító.

Az alábbi fotót egy apa, Dean Beddis készítette a fiáról a walesi Royal Gwent kórház gyerekosztályán. A fiúcska ott tartózkodása alatt egy olyan játékkal játszhatott, amit biciklilakattal erősítettek az ágyrácshoz. A férfi megdöbbent ezen, és megkérdezte a nővéreket, hogy miért van szükség a játék lezárására, mire azok elmondták neki, hogy azért, mert az emberek rendszeresen lopják a játékokat a gyerekosztályról.

Lopják a játékokat egy kórház gyerekosztályáról

Kiderült az is, hogy nemcsak játékokat, de egy tévékészüléket is elloptak a beteg gyerekek szüleinek fenntartott váróteremből. Mi több, értékes orvosi berendezéseket is eltulajdonítottak már.

A 14 kórházat üzemeltető Aneurin Bevan Egyetemi Egészségügyi Fórum szóvivője a Daily Mailnek elmondta: ők biztatták arra a kórházak személyzetét, hogy a népszerűbb, értékesebb játékokat biztonságosan zárják le.

“Bemenni egy kórterembe és ellopni a játékokat, miközben a kórház személyzete a gyerekeikről gondoskodik, szomorú képet mutat a mai társadalomról” – jegyezte meg Beddis.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top