Egészség

Arcfeszesítő csodaturmix 3 hozzávalóból

A fiatalos megjelenés titka nem a drága krémekben rejlik, inkább a természetes készítményekben, melyek zöldségből, gyümölcsből és mindenféle titkos, mégis egyszerű hozzávalóból állnak. És nem is biztos, hogy külsőleg kell használni ezeket. Vannak esetek, amikor belsőleg sokkal hasznosabb.

Íme egy fantasztikus turmixital receptje, mely regenerálja, és feszesíti a bőrt, és még a testsúly szabályozásában is segít!

Az italban található összetevők, az uborka, a zeller és a zöld tea az öregedést gátolják.

Az uborka nyugtató hatása és a benne lévő C-vitamin és kovasav a kötőszöveti izmokat erősíti. Ezenkívül javítja az arcszínt, és fenntartja a bőr egészségét, és a benne található víz természetesen hidratálja a bőrt, és biztosítja a bőr egészséges ragyogását.

A zellerben található teljes B-komplex serkenti a szénhidrát-anyagcserét a szervezetben, és fenntartja a bőr egészségét, míg a kumarin megakadályozza a szabad gyökök káros hatásait, és megőrzi a bőr sugárzó szépségét.

Az arcfeszesítő dzsúsz 3. összetevője, a zöld tea C-, E-vitamint tartalmaz, és lassítja a bőr öregedési folyamatát.

A receptet a Dundi Angyal blogon találod!

Arcfeszesítő csodaturmix 3 hozzávalóból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top