Egészség

Modellszerződést kapott egy amputált lábú lány

Ha legközelebb úgy érzed, nem vagy képes valamire, gondolj az ő történetére!

A brit Lizzy Jones kétoldali dongalábbal született, és annak dacára, hogy 36 műtéten esett át, folyamatos, súlyos fájdalmakkal kellett élnie, amit morfiummal próbáltak csillapítani. A 24 éves lány végül úgy döntött, hogy térd alatt mindkét lábát amputáltatja. Az elsőt az esküvője utáni napon távolították el.

“Csodálatosan érzem magam, megkönnyebbültnek és szabadnak. Régóta amputáltatni akartam őket, mert tudtam, hogy az élet sokkal könnyebb lesz művégtagokkal”  mondta Lizzy. Az amputáció egy új élet kezdetét jelentette a számára, és a legkevésbé sem tántorította el attól, hogy megvalósítsa az álmát, és modell legyen. Nemrégiben írta alá élete első modellszerződését, és már fel is kérték egy fotózásra. “Alig várom, hogy modellkedhessek. Nem szégyellem a lábaimat.”

Modellszerződést kapott egy amputált lábú lány

A családja, a barátai és a férje mindenben támogatják Lizzyt, aki egyre erősebbnek és erősebbnek érzi magát. Az amputációk után az egészségügyi biztosítótól kapott két pár művégtagot, a modellkedéssel keresett pénzéből pedig speciális burkolatot szeretne vásárolni ezekre, melyeket a biztosító nem áll.

Bár iskolai végzettsége szerint ápolónő, már nem tud ebben a szakmában dolgozni, így most egyetemre jár, és általános iskolai tanítónak készül.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top