Egészség

70 évesen a trapézon gyakorol

Nem épp szokványos módon tölti a nyugdíjas éveit egy brit asszony.

A Cardiffban élő Gill Williams néhány hét múlva tölti be a 70. életévét, ez a tény azonban nem tartja vissza attól, hogy hetente kétszer egy cirkusziskolába járjon gyakorolni. Kedvence a trapéz.

Az asszony sosem volt hivatásos artista, pénzügyi területen dolgozott. Közel 50 éves volt, amikor egy gyerekeknek meghirdetett artista kurzus hirdetését megpillantotta, és úgy gondolta, jelentkezik. Mivel volt még férőhely, felvették, és elvégezte a tanfolyamot. Azóta ez a hobbija. 55 évesen egyébként görkorcsolyázni is megtanult, és folyton keresi az újabb és újabb kalandokat. A férje, Cliff teljesen megérti, neki ugyanis a szörfözés a hobbija.

Az asszony a cirkusziskola mellett hetente több alkalommal jár edzőterembe, fut, úszik, és évekig jógázott is. “Sok ember azt hiszi, hogy azért, mert öregszik, fel kell hagynia a testmozgással. Én vagyok rá a bizonyíték, hogy ha odafigyelsz magadra, bármit elérhetsz” – fogalmazott Gill. Elképesztő személyiség, az egyszer biztos.

70 évesen a trapézon gyakorol

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top