Egészség

A hidegen sajtolt olajok csodái

Egy jó ideje tanulmányozom már az olajok világát. A legtöbb kérdés és a legtöbb csodálkozó tekintet akkor érkezik felém, amikor arról beszélek, hogy a hidegen sajtolt olajok nem csupán az ételek ízesítésére alkalmasak, hanem rendkívül jótékony hatásúak szervezetünk egészségére is.

Sőt még jobban meglepődnek, amikor arról beszélek, hogy ezeket az olajokat valójában lehet rendszeresen, önmagukban is fogyasztani.

Mire gondolok pontosan? A hidegen sajtolt növényi olajok önmagukban, reggel éhgyomorra fogyasztva jelentős mértékben segítenek megőrizni szervezetünk egészségét és segítenek megelőzni a betegségeket. Fontos azonban, hogy az ajánlott napi fogyasztási adagot reggel, éhgyomorra kell elfogyasztani. Továbbá rendkívül fontos, hogy kizárólag tiszta, 100%-ban természetes hidegen sajtolt olajat kell fogyasztani, hiszen csak az ezzel az eljárással készült olajok tartalmazzák azokat a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre szervezetünknek szüksége van.

Milyen jótékony hasai vannak? Válasz az Olajozott egészség blogon!

A hidegen sajtolt olajok csodái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top