Egészség

Kerekes székes divatblogger lett a híres farmermárka reklámarca

Élete nagy lehetőségét kapta meg a fiatal lány.

Kerekesszékes divatblogger lett a híres farmermárka reklámarcaEgy mozgáskorlátozott divatblogger, Jillian Mercado lett a Diesel márka legújabb, tavaszi kampányának egyik reklámarca. A 23 éves lány izomsorvadás miatt 12 éves kora óta él kerekes székhez kötve; a New York-i Fashon Institute of Technology divatiskola kereskedelmi szakán tanult, és az Allure divatmagazinnál gyakornokoskodott, mielőtt elindította volna a saját blogját.

„Ugyanolyan keményen dolgozom, mint akárki más a divatiparban, és a kerekes székem nem ok arra, hogy lazítsak. A szenvedélyem ugyanolyan, mint a tiéd, csak épp egy kerekes szék mozgatja” – nyilatkozta Mercado korábban egy online magazinnak.

„Fogalmatok sincs, mennyire nehéz most megszólalnom. Köszönöm, hogy megadtátok nekem életem nagy lehetőségét, és hittetek bennem. Ez mindennél fontosabb” – írta a blogjában a lány, miután meglátta az elkészült kampányfotókat.

Forrás: Huffington Post 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top