Egészség

Internetes sztár lett a rákos bloggerlány

Nemcsak beszél a pozitív hozzáállásról, hanem meg is mutatja, hogy milyen az.

Laura
Laura

A 23 éves Laura Cannonnál tavaly novemberben diagnosztizáltak mellrákot. A lány nem pusztán azt határozta el, hogy legyőzi a betegséget, de azt is, hogy ezt stílusosan teszi meg. Januárban blogot indított, melyben azt mutatja be a sorstársainak és persze mindenki másnak, hogyan maradhatnak szépek és csinosak a rákkal való küzdelem, illetve a kemoterápia idején is. Mindemellett ír mindarról, ami történik vele, a műtétekről, a kezelésekről és a mindennapok eseményeiről, illetve arról, hogy mi minden játszódik le benne.

Laura blogjának hatalmas rajongótábora alakult ki, és olyan hírességek is ajánlották már, mint a Take That egykori tagja, Gary Barlow vagy Russell Brand angol színész és komikus.

Blogjával elnyerte egy angol magazin rangos díját, és már azt tervezi, hogy könyvet ír az elmúlt hónapok eseményeiből. „Elhatároztam, hogy valami jót hozok ki ebből a rossz helyzetből. Meg akartam mutatni, hogy a rákkal való harc nem csupa végzet és sötétség” – mondta a sajtónak Laura.

A lány január és május között hat kemoterápián esett át, mindkét mellét eltávolították, és már a helyreállító műtéten is túl van. Jelenleg sugárkezelést kap, és minden esélye megvan arra, hogy valóban legyőzze a betegséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top