Egészség

Ókori egyiptomi módszer az új fogyókúradivat

Az ötlet az egyszerűnél is egyszerűbb. Persze hogy üzletet csinálnak belőle.

Egy brit vállalkozás egy olyan fogyókúrás módszert vett elő, melyet már az ókori Egyiptomban is alkalmaztak. A lényege, hogy a derekunkon a nap 24 órájában egy zsinórt kell viselni, ami ha szorítani kezd, emlékeztet arra, hogy már éppen eleget ettünk.

Ókori egyiptomi módszer az új fogyókúradivat

Az angol cég tulajdonképpen ezeket a zsinórokat árulja darabonként 25 fontért, vagyis mintegy 8900 forintért. Azt állítják, hogy a termékük különb, mint egy hagyományos zsinór vagy akár egy haslánc, mivel nem nyúlik, nem dörzsöli ki a bőrt, és még zuhanyzáskor sem kell levenni, mivel teljesen vízálló. A zsinórt elöl egy gomb fogja össze, amit több gomblyukba is bújtathatunk: viselhetjük az aktuális méreteinknek megfelelően, kényelmesen, illetve ha szeretnénk fogyni, akkor szorosabban, motiváció gyanánt.  

„A zsinór nem mágikus főzet, egyszerűen arra ösztönzi a viselőjét, hogy étkezzen egészségesebben, egyen kevesebbet, húzza ki magát, húzza be a hasát és tartsa a méreteit” – fogalmazott a cég szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top