Egészség

Először sétál fűben a mentett kutyus

A sokat szenvedett kiskutya végre megtapasztalhatta, milyen az, ha nincs bezárva, és zöld gyepet érez a tappancsai alatt.

Lizzy, ez a jobb sorsra érdemes kutya egy szaporítótelepen élte le az eddigi életét. A szabadban sohasem járt, 12 éven át egy szűk ketrecbe zárva tartották, és kizárólag arra használták, hogy egymás után szülje az újabb és újabb almokat, időt sem hagyva kis testének a regenerálódásra.

A szaporítótelepet végül amerikai állatvédők számolták fel, a megkínzott kutyust pedig egy család fogadta örökbe, akik szerető otthont biztosítanak neki a hátralévő éveire. Új gazdái rögzítették a megható pillanatokat, amikor az állat életében először sétált fűben. A kutyus a korábbi, kegyetlen tartási körülmények következtében eltorzult lábacskáin, érthető módon bizonytalankodva lépkedett a számára addig ismeretlen terepen, de remélhetőleg még sok-sok önfeledt séta vár rá a szabadban. Nagyon-nagyon megérdemli!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top