Egészség

Bizarr függőség: méhcsípésekkel turbózza magát

Hetente legalább száz méhcsípésre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében egy amerikai asszony. Szegény méhek!

Szerintünk az állatvédők sem örülnek az 53 éves Margaret különös szokásának, nevezhetjük függőségnek is. Az amerikai nő ugyanis hetente legalább száz méhcsípést igényel. Állítása szerint – és itt jön a legnagyobb döbbenet – a csípésekkel a testén jobban élvezi a szexet, de hogy pontosan mit is jelent ez, nem derül ki.

Méhcsípésekkel turbózza a
Neeeee!
Forrás: Daily Mail

A kentuckyi nő először az ízületi fájdalmait kezelte méhcsípéssel, aztán – mivel a szúrások nem is fájtak neki annyira, mint ahogy előtte gondolta – rákapott a csípésekre, és rendszeresen „használja” a szegény kis méhecskéket arra, hogy az orrát, a bokáját, az ujjait vagy a csípőjét megszúrják.

A férje aggódik Margaret miatt, bár nincs meglepve, mert a felesége mindig is kedvelte a furcsa dolgokat. Margaret pedig a méhek miatt aggódik, hiszen naponta 10-15 méh életébe kerül a különös függősége. Azt mondja, nagyon sajnálja őket, de akkor sem tud leállni. Hát, Margaret függősége még a ragasztóevő lányénál is durvább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top