Egészség

Vékony arájához fogyott az elszánt vőlegény

A túlsúlyos férfi több kilótól szabadult meg, mint a menyasszonya teljes testsúlya.

Teljesen érthető, ha nemcsak a menyasszony, de a vőlegény is a lehető legjobban akar kinézni az esküvője napján. Így van ezzel a 23 éves Jon Borowik is, aki idén áprilisban vezeti majd oltár elé párját, Jessicát. 2011 karácsonyán, a lánykérés idején azonban a fiú még közel 150 kilót nyomott, miközben kedvese mindössze 50 kiló.

57 kilót fogyott a vőlegény

57 kilót fogyott a vőlegény

Forrás: dailymail.co.uk

Jon tavaly év elején elhatározta, hogy az esküvőre megszabadul a túlsúlyától, hogy vékony menyasszonya igazán büszke lehessen rá. Csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz és egészséges étrendre váltott. Az azóta eltelt 12 hónap alatt 57 kilót dobott le, vagyis többet, mint amennyi Jessica teljes testsúlya.

„Amikor ruhát vásárolok, még mindig alig hiszem el, hogy átlagos alkatú vagyok, miközben korábban XXXL-es holmikat hordtam. Egyszerűen még fel sem fogtam” – lelkendezett a fiú egy brit lap riportjában. Bár a menyasszonya már így is meg van elégedve vele, Jon elárulta, hogy áprilisig még további 25 kilót szeretne leadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top