Egészség

Zöld tea – valóban csodaszer?

Nem tudod, ihatsz-e zöld teát terhesen? Pedig ott a válasz Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.

Ezen a héten örökzöld témában kerestek válaszokat a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán: a zöld teáról tudhattunk meg (majdnem) mindent.

„A filteres zöld tea is ugyanazt az eredményt adja, mintha mondjuk méregdrágán venném meg egy teásboltban?” – kérdezte Szilini45, és szakértőnk a segítségére is sietett a válasszal. Visszatérő kérdezőnk, Hölgyemény arra volt kíváncsi, hogy valóban fogyaszt-e a zöld tea, és ha igen, mennyit kell belőle inni. Szakértőnk, Putnik Judit szerint valóban vannak olyan típusok, amelyek fogyasztanak, de vannak olyanok is, amelyek egyszerűen csak élvezeti teák.

Ihatok terhesen zöld teát?

Talán több kismamában is felmerült Simisos kérdése, aki kisbabát vár, és szeretné tudni, hogy így ihat-e zöld és fekete teát, illetve vannak-e kifejezetten kerülendő teatípusok. Demendi Csaba, szakértőnk sietett a segítségére, aki nem javasolja a fekete teát a magas ammóniatartalma miatt, a válasz többi részéért kattints a Válaszkereső oldalunkra!

Többen pedig egyszerűen csak kíváncsiak, miért van olyan jó híre a zöld teának. Kilino a zöld tea pozitív hatásairól érdeklődik. Koleszterinszint-csökkentő és antioxidáns hatása van – kapott választ nemcsak a szakértőinktől, hanem több fórumozótól is.

Ha van egy jó tipped, vagy te is kíváncsi vagy, mit tanácsolnak a többiek, akkor klikkelj a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalára. De ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned a Válaszkeresőre, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – mindig lesz valaki, akit monitornál találsz, és segít neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top