Egészség

Metrón szülte meg a kisbabáját

A biztonsági őrök vágták el egy újszülött baba köldökzsinórját a philadelphiai metrón. Az anyuka a saját lábán sétálva kért segítséget a megdöbbent emberektől.

A várandós anyuka a philadelphiai metró egyik állomásán lépett oda két biztonsági őrhöz, hogy segítsenek neki, mert szülni fog. Ám a két férfi döbbenten látta, hogy az anyuka már túl van a dolgon, és a ruhája alatt ott az újszülött. A talpraesett őrök lefektették a kismamát, és már nem volt más dolguk, csak elvágni a köldökzsinórt.

Metrón szülte mega kisbabáját

Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy az anyuka hogyan tudott észrevétlenül szülni a metrón (és valószínűleg gyorsan is, legalábbis abból, hogy a saját lábán kért segítséget, ezt a következtetést vontuk le).

Az állomáson rövid időre szinte megállt a forgalom: az utasok fotózták a jelenetet, és gratuláltak a kismamának. A biztonsági őrök természetesen azonnal mentőt hívtak, de sem az anyukának, sem a kisfiúnak nem esett baja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top