Egészség

Tiniként ébredt fel a kómából az anyuka

A háromgyermekes asszony azt hitte, 1998 van. Elfelejtette a családját is.

A 32 éves Sarah Thomson agyában tavaly novemberben elpattant egy ér, s ennek következtében a nő kómába esett. Amikor tíz nappal később magához tért, azt hitte, hogy 1998-at írunk, és ő még csak 19 éves. Nem tudta, hogy férje és három gyereke van. „Amikor a gyerekek eljöttek hozzám, fogalmam sem volt, hogy kicsodák. Azt hittem, valaki más gyerekei. Rossz neveken szólítottam őket, és nem értettem, hogy miért örülnek nekem annyira” – mesélte Sarah egy brit lap riportjában.

Az asszony a férjéről azt hitte, hogy egy kórházi dolgozó, amikor pedig a szülei és a testvérei is meglátogatták, ledöbbent, hogy mennyit öregedtek néhány nap alatt – hiszen számára csupán ennyinek tűnt a kiesett 13 év.

Tinédzsernek érzi magát

Tinédzsernek érzi magát

Forrás: dailymail.co.uk 

 

A nőnek végül az édesanyja magyarázta el, hogy családja és gyerekei vannak, amit bár megértett, mégis furcsa volt számára hazamenni az idegennek érzett férfival és gyerekekkel.

Lassacskán aztán újra beleszeretett a férjébe és a gyerekeihez is egyre közelebb került. Nem minden emléke tért azonban vissza, a mai napig is úgy érzi magát, mintha tinédzser lenne, ezért is festi szivárványszínűre a haját. Családja azonban nem csupán elfogadta, de meg is szerette megújult személyiségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top