nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Szépül a mell a szoptatástól

Szépül a mell a szoptatástól

Edzett szemű plasztikai sebészek hasonlították össze családos ikrek melleit, és kiszúrták: van, amit megszépít a szoptatás.
NLCafé
f Ajánlom

Sok nő kénytelen tudomásul venni, hogy a szülés után már nem állnak olyan szépen a mellei, de most kiderült, hogy a szoptatásnak pozitív hatása is van.

Szépül a mell a szoptatástól

Összesen 161 egypetéjű ikerpár mellét hasonlították össze edzett szemű plasztikai sebészek segítségével. Arra jutottak, hogy azoknak a nőknek, akik több gyereket szültek és szoptattak, jobban lógott a mellük és „kevésbé mutatott jól a mellbimbóudvaruk”. Emellett a mell szépségét rontotta, ha valaki dohányzott, ivott, vagy meghízott, de persze a nagy mellek is könnyebben adják meg magukat a gravitációnak.

A jó hír

A gyermeküket szoptató nők egy dologban mégis lepipálták azokat, akik nem szoptattak: sokkal szebb volt a bőr a mellükön. A ráncok megjelenését az is gátolta, ha valaki napi rendszerességgel kent testápolót a mellére. Nem mondjuk, hogy ez a hír egy csapásra elűzi a mellükért aggódó nők félelmeit, de egy kis vigaszt jelent talán.

Megosztás Facebookon