Egészség

Lézeres látásjavítás a gondtalan nyaralásért

Karcolódik, elkeveredik, eltörik, vízbe sem vihetjük be – a szemüveg a nyaraláskor csak gondot jelent. A kontaktlencse sem jobb, a sós víz ugyanis karcolja, a tavak vizében meg a baktériumoktól kell tartanunk, ezért legalább naponta újat kell elővenni. A lézeres látásjavítás azonban megszabadít e kellemetlenségtől, megadva az éles látás örömét és kényelmét úgy, hogy hosszú távon még anyagilag is jól jársz!

A lézeres látásjavítás során egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, így a retinán újra éles kép alakul ki. A kezeléseket minden esetben egy alapos kivizsgálás előzi meg, ennek eredményei alapján lehet eldönteni, hogy valaki alkalmas-e a lézeres kezelésre, és melyik eljárás a legmegfelelőbb a számára. Általánosságban azonban elmondható, hogy a rövidlátás –12 dioptriáig, a távollátás +6 dioptriáig, míg a belső szemtengelyferdülés 6 dioptriáig kezelhető. A legmodernebb eszközökkel a rejtett fénytörési hibák és a vékony szaruhártyával rendelkezők látásproblémái is kezelhetők.

Lézeres látásjavítás a gondtalan nyaralásért

Milyen előnyei vannak a lézeres látásjavításnak?

Egyénre szabott: az alapos vizsgálatoknak megfelelően az egyéni paraméterek alapján a lehető legjobb látásélesség biztosítható.

Gyors: a kezelés mindössze pár percig tart, s az eljárás típusától függően akár már másnap munkába lehet állni.

Fájdalommentes: a lebenyes eljárás esetén mind a kezelés, mind a gyógyulás fájdalommentes, csupán némi kellemetlen érzéssel jár, mintha szempilla ment volna a szemedbe.

Kockázatmentes: az Optimum Látásjavító Lézerközpont a technikai háttér és a szakemberek tudása alapján garanciát vállal a tervezett eredményre.

Biztonságos: a legmodernebb technológia része egy olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszer, amely minden egyes lézerpont helyzetét ellenőrzi, így maximális biztonságot nyújt.

Hosszú távú: a lézeres látásjavítás egy életre szól, így nem csak a szemüveg vagy a kontaktlencse okozta kényelmetlenségtől szabadulhatunk meg, de az ezekre fordított kiadásokat is megspórolhatjuk.

Nyári akció most!

Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban most akár 120 000 forintot spórolhatsz, ha augusztus 5-ig jelentkezel a lézeres látásjavítást megelőző szemészeti vizsgálatra, és akár még egy 20 000 forint értékű, trendi napszemüveg is a tiéd lehet!

Lézeres látásjavítás a gondtalan nyaralásért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top