Egészség

Kedvenc slágerére ébredt fel a kómából a kislány

Az orvosok lemondtak a kislányról, az édesanyja pedig búcsúzni készült. Ám ekkor megtörtént a csoda.
Kép: dailymail.co.uk

Charlotte 

Kép: The Sun

A hétéves Charlotte Neve ritka gyermekkori agyvérzést szenvedett. Két operációval sikerült ugyan megmenteni az életét, ám a kislány kómába esett. Az orvosok közölték az édesanyjával, Leilával, hogy gyermeke valószínűleg már nem fog magához térni, ezért búcsúzzon el tőle.

Az édesanya napokon keresztül üldögélt lánya kórházi ágya mellett, abban bízva, hogy Charlotte felébred, ám egy hét után belátta, hogy talán a doktoroknak van igazuk, és úgy döntött, elengedi gyermekét.

Mivel Charlotte nagyon szerette Adele Rolling Into Deep című számát, Leila ezt játszotta le neki búcsúzóul és maga is énekelte a dalt. Ám ekkor a kislány az anya legnagyobb megdöbbenésére egyik pillanatról a másikra elmosolyodott. „Ez volt az első alkalom az agyvérzés óta, hogy bármire is reagált. A nővérek is megdöbbentek és azt mondták, énekeljek tovább. Ekkor újra elmosolyodott.”

A kislány az orvosokat is meglepte: miután felébredt a kómából, gyors gyógyulásnak indult. Visszanyerte a látását, újra megtanult járni és beszélni, most, két hónappal később pedig már iskolába jár, rengeteget énekel és táncórákat vesz, hiszen imádja a zenét. Még szerencse, talán ez, és édesanyja hangja mentette meg az életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top